Συνταγές

Κρουασάν

Με ψιλοκομμένο φιλέτο μπούτι κοτόπουλου ΠΙΝΔΟΣ , μαριναρισμένο με μουστάρδα ,πάπρικα , παρθένο ελαιόλαδο και πικάντικη γραβιέρα Αμφιλοχίας , τυλιγμένο σε φρέσκο φύλλο σφολιάτα

Πάπυρος έκδοση 1

με φρεσκοκομμένο κιμά κοτόπουλου ΠΙΝΔΟΣ, μαριναρισμένο με μουστάρδα ,πάπρικα , παρθένο ελαιόλαδο, μπέικον και πικάντικη γραβιέρα Αμφιλοχίας τυλιγμένο σε φύλλο τορτιγιας

Πάπυρος έκδοση 2

με φρεσκοκομμένο μοσχαρίσιο κιμά από νεαρό μοσχάρι , μαριναρισμένο με μουστάρδα ,πάπρικα , παρθένο ελαιόλαδο, πικάντικη γραβιέρα Αμφιλοχίας τυλιγμένο σε φύλλο τορτιγιας

Τσουρεκάκι

από ψιλοκομμένο φιλέτο μπούτι – φιλέτο κοτόπουλου ΠΙΝΔΟΣ , με γέμιση λαχανικών , πιπεριά ,ντομάτα ,μπέικον και πικάντικη γραβιέρα Αμφιλοχίας , μαριναρισμένο με μουστάρδα ,πάπρικα , παρθένο ελαιόλαδο και τυλιγμένο στο δέρμα του

Κλέφτικο

με χοιρινό φυτικής εκτροφής Αγρινίου ,με φρέσκια ντομάτα πιπεριά κρεμμύδι και πικάντικη γραβιέρα Αμφιλοχίας , μαριναρισμένο με μουστάρδα ,πάπρικα , παρθένο ελαιόλαδο , σε σακούλα φούρνου έτοιμο για ψήσιμο

Ψήνονται σε χαμηλή φωτιά στους 180 βαθμούς , τυλιγμένα σε λαδόκολλα , 35-40 λεπτά